Välkommen till höstens första Green Drinks à la skördetid!
Kvällens talare är inte en utan två! Och vi vågar nästan lova smakupplevelser utöver det vanliga…
Per Löfberg är en av grundarna av Emerging Cooking Solutions, som ersätter träkol för matlagning i Zambia med pellets av skogs- och jordbruksavfall som de säljer tillsammans med rent brinnande vedgasspisar. Lösningen har utnämnts av Mashable som en av de 10 viktigaste innovationerna som förbättrade världen 2013, och har av WWF bedömts ha potential att förbättra livet för 180 miljoner människor.
Under parollen ”Rätt jävla ekologiskt, helt närodlat & fan så hemkokt! Transporterat med cykel & pytsat i återanvända burkar. Gott!” driver Helle Robertson Den Jävla Marmeladfabriken. I 20 år har hon även drivit modevarumärket Robert&Blad, där hållbarhet och resursutnyttjande är en integrerad del av firman. Oavsett om det handlar om att redesigna gamla plagg eller att plocka fallfrukt i folks trädgårdar och lätta på folks dåliga samvete av att inte ta vara på resurserna, gör Helle något gott av det vi kanske betraktar som sopor. Win-win helt enkelt!
Efter presentationerna följer fritt mingel med kvällens specialframtagna gröna meny, där du kan köpa Fairtrade-märkt öl, whisky, vin samt alkoholfritt. Det finns även möjlighet att köpa mat på plats om man vill det.
Datum: Torsdagen den 4 september
Tid: kl. 17.00 – 20.00 (kom och gå som du vill men kvällens talare hör du ca 17.30 – 18.15)
Plats: Elite Plaza Hotel Malmö / The Bishops Arms, Gustav Adolfs torg 49
Anmälan: Anmäl er gärna till CSR Forums facebook-event, så vi vet ungefär hur många som kommer.
Fri entré, alla är välkomna!
Inbjudan_Green_Drinks_4sep