Årets första Green Drinks 12 februari

Välkomna till Green Drinks!
Vår i luften! Blommor och bin! Den 12 februari bjuder CSR Forum Sverige åter in er till Green Drinks, för att mingla och inspireras av intressanta talare:

Bee Urban – Karas Kingsviks intresse för ekologi och natur ledde till att hon skaffade sig en bikupa och sedan några till. Nu jobbar hon för Bee Urban, som erbjuder interaktiva och levande miljötjänster i stadsmiljö: bikupor, trädgårdar för biologisk mångfald och boplatser för pollinerande insekter och fåglar. Rent a Bee är ett sätt att rädda världen på!

Orbital Systems – Det Malmöbaserat miljöteknikföretaget Orbital Systems har tagit fram en dusch som återvinner, renar och pumpar vatten i ett slutet system. Jakob Nielsen kommer dela med sig av hur framtidens dusch kan bidra till en smartare, grönare och mer rättvis värld. Hotel Mäster Johan har dessutom som första hotell i världen installerat denna innovation på ett av sina hotellrum!

Hotel Mäster Johan bjuder under kvällen på grönt AW-snacks såsom brie, oliver, knäckebröd etc. Utvalda drycker finns till försäljning.

När: Torsdag den 12 februari, kl. 17-20. Kvällens talare hör du 17.30–18.15.
Plats: Hotel Mäster Johan, Mäster Johansgatan 13, Malmö.
Anmälan: Gärna på CSR Forums Facebookevent

Fri entré, alla är välkomna!

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s