Ät lunch med David, Ehsan och Vlora

Mötesplatser för hållbarhet
Möt tre profiler från olika verksamheter i Malmö där man arbetar aktivt med att skapa mötesplatser för hållbarhet. Vi får lyssna på hur man kan jobba med ett företags interna mötesplatser, med nya mötesplatser för gemensamt förändringsarbete och med nytänkande kring det offentliga rummets mötesplatser för hållbarhet. Gemensamt utforskar panelen vilka förändringar som behövs för att hålla dialogen och utvecklingsarbetet för hållbarhet igång.

Dag:  9 april 2015
Tid: kl. 11:45 – 13:30
Adress: Mäster Johan Hotel, Mäster Johansgatan 13 i Malmö
Avgift:  110 kr inkluderar enklare lunch med dryck, kaffe och självklart föredrag och mingel
Anmälanklicka här

Moderator är Helena Kurki, som driver Bridging the Gap, ett företag med fokus på affärsutveckling och social hållbarhet. I sin dagliga verksamhet arbetar Helena med allt från gemensamma satsningar för en hållbar stad och ett hållbart samhälle till frågor kring förtagets interna hållbarhetsarbete.

 

David Polfeldt, VD på spelutvecklingsföretaget Massive Entertainment, en del av Ubisoft-
koncernen. Massive Entertainment grundades 1997 och har bland annat utvecklat spel som
Ground Control och World in Conflict. Idag är Massive Entertainment en av Malmös största arbetsgivare med närmare 400 anställda. Vi kommer att få lyssna till varför David valt att engagera sig i ett helt nytt projekt, som syftar till att ge unga en möjlighet att etablera sig på arbetsmarknaden. Vilka drivkrafter ligger bakom hans engagemang? Hur ser han på CSR och hållbarhet i sin roll som företagsledare? Hur kommer medarbetare, kunder och samarbetspartners märka av Davids engagemang för ett socialt hållbart Malmö?

Ehsan Noroozi, journalist och ”King of content” på Resultify, som arbetar med digital marknadsföring. Ehsan tar sitt arbete på allvar och förväntar sig detsamma från andra. Han tar också humor och att ha roligt på största allvar och menar därför att det är viktigt att jobba med andra som har en hälsosam portion humor. Att skapa innehållet till kundernas digitala kommunikation påverkar inte bara hur andra upplever kunderna, utan även hur det upplever sig själva. Det är denna möjlighet Ehsan tar tillvara när han väver in hållbarhet i de verksamheter han är med och affärsutvecklar.

 
Vlora Makolli, student vid politicies kandidatprogrammet på Lunds universitet. Vlora jobbar med jämställdhet för ”Tjejer i Förening”, hon har varit involverad från start i arbetet med Rosens Röda Matta. Rosens röda matta är en öppen mötesplats; den används såväl som arrangemangsplats av lokala föreningar som för mer spontana möten och aktiviteter. Ett av målen med Rosens röda matta är att den ska vara en plats där arrangemang och aktiviteter särskilt lockar unga kvinnor att ta plats; samt att platsen används och sköts av dess brukare och staden i en samförvaltande form. Detta är en arbetsprocess som förhoppningsvis kan vara ett föredöme för fortsatt jämställdhetsarbete i såväl Malmö som i andra svenska kommuner.
Läs mer om föreningen på http://www.csrforumsverige.se och följ oss på Facebook

 

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s