GREEN DRINKS 19 maj

Välkommen till en sommarens Green Drinks som denna gång hålls i restaurang Skaj  Malmö Arena Hotell, ute på Hyllie, med utsikt över Malmö och Öresund..

Kvällens tema är: Hållbar semester 2016

Alexandra Davidsson, generalsekreterare för föreningen Medveten Konsumtion kommer att inspirera och samtala kring Hållbar semester. Hon kommer bidra med enkla konkreta verktyg så du på ett lätt sätt kan ha en Hållbar semester 2016. Alexandra kommer beröra områden som transport, men även mat, textilier och övrig energi.

Medveten Konsumtion är en liten förening som jobbar med de stora frågorna. Vi erbjuder utbildningar, workshops och föreläsningar i frågor kring hållbarhet, kopplat till etik och miljö och dig som konsument. Oavsett om man är privatperson, kommun eller företag fungerar vi alla som konsumenter i praktiken. Vi uppmuntrar reflektion, snarare än perfektion och på så sätt tror vi att man kan genomföra hållbara val som varar.

Kom, mingla och inspireras!  Ta med kollegor och vänner – Alla är välkomna!

När: Torsdag 19 maj, kl. 17:30 – 19:00.  Kvällens inspiratör börjar 17.30
Var: Skybaren på Malmö Arena Hotell, Hyllie Boulevard 2 , Malmö.
Anmälan: Gratis inträde, anmäl er gärna till eventet på CSR Forum Sveriges Facebook-sida

Detta Green Drinks genomför CSR Forum Sverige tillsammans med TEM och arrangeras efter CSR Öresunds konferens som TEM genomför tidigare under dagen. Läs mer om konferensen HÄR

Green Drinks är ett koncept som finns över hela världen, öppet för alla som är intresserade av miljö och sociala utmaningar. Enkelt och ostrukturerat – Green Drinks är till för att nätverka, utveckla nya idéer, hitta nya samarbeten eller bara mingla. I Malmö arrangerar CSR Forum Sverige Green Drinks fyra gånger per år.

Annons

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s